Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri bünyelırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma küşade gestaltlarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm oylumluliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın merdivenleri, yangın sırasında bina sakinlerinin güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin dizaynı ve inşaı, yangın güvenliği konusunda uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla yapılmalı ve müteallik yönetmeliklere oranlı olmalıdır.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya doğru ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Ancak yangın merdiveni zorunluluğu, bina tipine, tasarruf amacına ve misil skorsına göre başkalık gösterebilir. Kötüda, farklı tipteki binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yeryüzü kattaki Yangın Kapısı dükkân ve benzeri yerlerde şahıs sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına hiçbir çıkış yeterli ikrar edilir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya esaslı ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya haklı açılmaktadır.

Göreceksiniz ki bu tabaka etkili nitelikli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kabil çatı güvenliği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Report this wiki page